O nas

Nas želite spoznati?

Nuša Britovšek

univ.dipl.inž.kraj.arh. vodja zahtevnih projektov

nusa.britovsek@locus.si

Dobro opravljeno delo mi da krila.

Že od nekdaj mi je v veliko veselje ustvarjanje domišljijskega sveta. Ustvarjanje resničnih, raznolikih in zanimivih prostorov pa je lep izziv in zadnje obdobje pomemben del mojega življenja. Zanimanje za prostor je moja strast, moj hobi in na veliko veselje tudi moja služba. Ker sem želela svojo strokovno pot povezati s svojo ljubeznijo do narave, oblikovanja in estetike, je bil vpis na študij krajinske arhitekture, kjer sem kasneje diplomirala, lahka izbira.

Navdušujejo me zelo raznolike stvari. Zasebno sem aktivna in radovedna. Odgovoren, spoštljiv odnos do prostora in družbe je zame izredno pomembno načelo. Prav zaradi tega sem še posebej ponosna, da sem del tima, ki se trudi in verjame, da lahko s predanostjo in strokovnim delom prispeva k urejenosti prostora. Trdno namreč verjamem, da lahko skupaj svet spremenimo na bolje.

Všeč mi je spontanost. Rada imam presenečenja. Ne maram načrtovanja. Zasebno. Strokovno je načrtovanje in ustvarjanje prostorov prihodnosti moja izbira, moja pot in edinstven izziv.

Nazaj na Ekipo